Open dag bij Transhair

Alles te weten komen over haartransplantaties en extra korting ontvangen op uw behandeling? Zondag 22 oktober is het open dag bij Transhair in Vlijmen! 

Meer informatie

Wenkbrauwtransplantatie

Heel simpel gezegd halen we bij een wenkbrauwtransplantatie een goed werkend haarzakje op een goed behaarde plaats weg en brengen we die op de wenkbrauw weer aan. Zo’n getransplanteerd haarzakje (graft) blijft gewoon haren produceren en de kans dat het daar ooit mee stopt is nihil. De grafts die we transplanteren komen namelijk uit de zogenaamde haarkrans. Die maakt deel uit van de permanente lichaamsbeharing, die normaal levenslang behouden blijft.

Hoe werkt een wenkbrauwtransplantatie?

Bij een wenkbrauwtransplantatie worden zeer kleine huidkanaaltjes gemaakt waar later de haarzakjes in zullen worden geplaatst. Belangrijk hierbij is dat de haartjes in een natuurlijke richting geplaatst worden en de overgangen met het bestaande haar zo natuurlijk mogelijk zijn. De getransplanteerde grafts groeien vervolgens binnen enkele dagen geheel vanzelf vast.

Na de behandeling

Na de behandeling blijven we contact met u houden. We bouwen een controlemoment in en samen met u bekijken we de voortgang en beoordelen we het resultaat. Twaalf maanden later controleren alles een laatste keer. Dat gebeurt dan onder meer aan de hand van foto's. Alleen als u en wij helemaal tevreden zijn over het behaalde resultaat, ronden we de behandeling af en sluiten we het dossier.

Levenslange groeigarantie

Uw wenkbrauwen kunnen er dan weer een leven lang tegen. Wij garanderen de kwaliteit van ons werk onvoorwaardelijk en geven u deze bovendien ook nog eens zwart op wit: wij garanderen u dat alle getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren, zolang de haarkrans behouden blijft.

Gratis adviesgesprek aanvragen Bekijk de behandelprijzen

Wenkbrauwtransplantatie - 02/12/2014

Toen ik begin 20 was, begon ik met epileren om de mode-trend te volgen (foutje dus); wenkbrauwen konden toen niet "dun" genoeg zijn! Helaas kwamen de haartjes niet meer terug na een aantal jaar.